lauantai 4. elokuuta 2012

Kesän Ostokset

Moikka piiitkästä aikaa! Nyt on palattu mökiltä, ja olen aloittanut myös kesätytöt, jossa ei valitettvasti kynsiä tai kynsilakkoja sallita, mutta näin viikonloppuna ehtii kyllä kynsiä lakkailla;) Sitten kun koulut alkaa, blogi pääsee (toivottavasti) palailemaan taas normaaliin, toivottavasti jaksatte vielä odotella!:D Ei täältä kuin yksi lukija ollut häipynyt tauon aikana, joten ihan kivasti olette mukana pysyneet <3 Nyt ajattelin tehdä postauksen lakoista, joita olen tässä vimeisen melkein kahden kuukauden (hui, kun aika on mennyt nopeasti!!) ostanut, ja myös saanut. Niitä on päässyt kertymään, joten aloitetaanpa

Vasemmalta Flormar N008, N014, U28, U16
 Nuo neot sisko oli ostanut Forumin Seppälästä, ja nuo toiset kaksi löysin Myyrmäen Tarjoustalosta

Vasemmalta Depend Base Coat, Cuticle Cream, Loreal Color Riche Sassy Pink, French Riviera, Eveline Happy Colours 570
 Dependeistä oli jo numerot ehtinyt kulua pois, mutta tekstit oli vielä jäljellä. Nämä on ostettu Cubuksesta. Pinkin Lorealin siskoni sain Emotionista kaupanpäälliseksi, ja sinisen 2v. serkun lapsi oli valinnut ihan itse minulle rippilahjaksi <3 Evelinen ostin myös Tarjoustalosta.

H&M Urban Spirit, MIYO Suede
 Urban Spirit on (selkeästi) ostettu H&M:mästä, ja MIYO Jumbon Sepplästä

Flormar U27, Pretty Woman (ilman nimeä)
 Nämä lakat ja strassit voitin Korkokengissä blogin arvonnasta, iso kiitos vielä Ninianelle!:)

Gina Tricot Bright Peach, Alexis, Punk, Wer'n'Wild Black Creme, Gosh Raw Rose
 Nämä ovat sitten Kuopion ostoksia, ja suurin osa tietenkin Ginasta:D Myös Seppälästä tarttui mukaan perusmusta, koska mun lemppari, CG:n Liquid Leather alkaakin olla jo ihan loppu. Goshin ostin Sokokselta alesta, ja se onkin jo kerran kynsille päässyt.

Essie No Place Like Chrome, Blue Rhapsody, Penny Talk
Sitten viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä, Kaisan Lontoon tuliaiset, kolme upeaa Essietä<3 Kiitos vielä sinnekkin;)
Tälläisiä on nyt tullut hankittua, ja pian toivottavasti lisää, sillä ajattelin tuota transdesignin valikoimaa vähän katsella ;) Huomenna toivottavasti kynsiä pitkästä aikaa, ehkäpä jotain olympialaisiin liittyvää:)
Mitä tykkäsitte lakoista, onko joku minkä haluaisitte nähdä pian kynsillä?:)

2 kommenttia:

  1. Oi että tuo GT Alexis näyttää ihanalta! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, toivottavasti pääsen pian kokeilemaan;)

      Poista

kommentin ovat tervetulleita, seka ruusut että risut :)