maanantai 2. heinäkuuta 2012

100. Postaus, Kysymyspostaus

Moikka! Nyt on sitten tullut aika mun blogin 100. postaukselle, ja tuntuu oudolta että olen tänne jo näin paljon kirjoitellut! Nyt on taas ollut vähän taukoa rippijuhlien yms takia, mutta nyt on taas vähän aikaa aikaa postailla ennen sitten protua ja mökille lähtöä:) Tämä 100. postaus on sitten tosiaan kysymyspostaus! Kaikki varmaan tietävät mitä se tarkoittaa, eli voitte kysyä mitä haluatte, voitte jättää kommenttia, tai sitten laittaa sähköpostiin, tai formspringiin (molemmat löytyvät oikeasta sivupalkista) ja aikaa tähän on kaksi viikkoa, eli 16.7 asti.You can also leave questions in English:)

Kysymykset voivat liittyä melkein mihin tahansa, mutta pidättehän järjen päässä kysymyksia keksiessä! Ei siis tarvitse liittyä kynsiin/kynsienlaittoon.
Nyt vaan kaikki kyselemään, toivottavasti saan edes jonkun verran kysymyksia kasaan ;)

5 kommenttia:

 1. miten usein teet uudet kynnet? ja käytätkö kynsiesi laittoon muita kuin kynsien laittoon tarkoitettuja tuotteita? sry. vähän tuylsii kysymyksii kyl oli en keksiny muuta :D

  VastaaPoista
 2. Mikä oli ensimmäinen kynsilakkasi (tai ensimmäinen, jonka muistat?)

  Kissa vai koira (tää on aina yhtä tärkeä kysymys! :D)

  VastaaPoista
 3. Mitä kuuluu? :)

  pienieipuritytto.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Miksi aloitit bloggaamisen? Yksi suurimmista unelmistasi? Paras tapa viettää perjantai-iltaa? Kauneinta mitä sulle on sanottu? :)

  VastaaPoista

kommentin ovat tervetulleita, seka ruusut että risut :)