perjantai 22. kesäkuuta 2012

Uutta

Oli taas otsikon kanssa ongelmia:D Kävin viime keskiviikkona Prismassa, jonka yhteydessä on myös Seppälä ja Emotion, joten oli sitten pakko sielläkin käydä, ja jotain tarttui mukaankin:D Eli pidemmittä puheitta, tälläisiä löytyi

Vasemmalta Gosh Forest Floor, Wet'n'Wild Kaleidoscope, Teal of Fortune, Hannah Pinktana
 Tälläisiä tarrttui mukaan, Gosh oli Emotionissa -50% hintatarralla varustettuna, joten se oli sitten pakko saada mukaan, vaikkei väri nyt ihan oma olekkaan:D Kaleidoscopen ostin CC:n STT:n tilalle, ja ainakin kiekolla näytti aikasta kivalta! Teal of Fortune ja Hannah Pinktana nyt oli vaan pakko saada mukaan, kuva ei tee niille todellakaan oikeutta, upeita lakkoja molemmat! TOF on aavistuksen verran turkoosimpi, ja HP:n holoefekti on paljon näkyvämpää. Ensin kynsille pääsi tuo Hannah Pinktana

W'n'W Hannah Pinktana, 5 kerrosta, auringonvalossa

En saanut tietenkään kaikkea "holoisuutta" kuvaan, mutta ainakin jonkun verran kuvasta näkee millainen ihanuus on kyseessä. Tosi levittäminen ei ollut kovinkaan ihanaa, lakka oli toodella luirua (ekasta kuvasta voitte nähdä paljonko näihin kynsiin meni lakkaa) ja tarvittiin viisi kerrosta, mutta on mielestäni sen arvoista;) Ensi kerralla pitää kokeilla sitten levittää jonkun lakan päälle. Tein näihin myös koristelut, jotka toivottavasti julkaisevat itse itsensä parin päivän päästä;)
Joko te olette hankkineet Wet'n'Wildin uusia ihanuuksia?:)

8 kommenttia:

 1. Vitsi mä oon miettinyt pitäiskö ostaa noita Wet'n'Wildin holoja ja toi Hannah Pinktana näyttää kyllä niiiiin söötiltä! Ehkä on pakko mennä katsomaan Seppälästä jos saisin omakseni! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kannattaa käydä kattomassa, pinktana on kyllä iihana :)

   Poista
 2. shoppailukärpänen tais mua purasta , hirveesti tekis mieli hakee muutaman wt'n'wildin lakat , tuo sininen on pakko hommata ! :)

  sara , make dreams come true !

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis sävy. Olen tähän asti välttynyt ostamasta näitä ihailuista huolimatta. Saa nähdä miten seuraavan Seppälä reissun kanssa käy :)

  VastaaPoista
 4. Tosi nätti tuo Pinktana. Pullossa se näyttää paljon vaisummalle kuin tuossa sun kuvassa. Olen mä sen silti joskus noukkinut mukaani, mutta ei ole tainnut tulla käytettyä. Pitäisi kyllä, nyt kun on tuota auringonvaloakin paikoitellen saatavilla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mäkin ostoa epäilin, mutta onneksi auringossa näyttää paremmalla:D suosittelen kyllä kokeilemaan, ennenkin aurinko häipyy taas pois;)

   Poista

kommentin ovat tervetulleita, seka ruusut että risut :)