lauantai 9. kesäkuuta 2012

Hattarakynnet -tuto

Tänään ois sitten luvassa eilisten hattarakynsien tutorial. Löysin tämän jostain youtube- videosta, mutten millään löytänyt videota enään uudelleen. En siis vielä ole paljoa tutoja tehnyt, joten saa nähdä mitä tästä tulee. Lopuutuloksen pitäisi näyttää jotakuinkin tältä (ingnooratkaa siistimättömät kynsinauhat)Tarvitset:

Ghina Glaze Liquid Leather ja Color Club French Tip

- Pohjalakan
- Yhden tai useamman värilakan, jolla raidat tehdään ( tähän sopii parhaiten vaikka joku vähän vanhempi ja kökköisempi lakka)
- Dotting Toolin, tai vaikka hammastikun jos dottingtoolia ei löydy
- Alustan,jolla voit sotkea lakkaa


Aloita lakkaamalla kynnet pohjalakallaSitten lisää värilakkaa alustalle


Aloita sotkemaan,eli pyörittelemään dotting toolia lakassa, kunnes siitä tulee "kökköistö" ja kun nostat dotting toolin lakasta, siitä tulee "säikeitä"Ala nostella säikeitä kynnelle. Tämä vaihe on sekä vaikea kuvata että selittää, mutta siis kun nostat dottingtoolia (tai mitä ikinä käytätkään) ja säie nousee mukana, nostat sen kynnelle. Huono selitys, mutta toivottavasti ymmärrätte!:D Voit tehdä näitä yhdellä tai monella värillä, sekaisin tai järjestyksellisesti, paksuja tai ohuita... ihan miten haluat!


Anteeksi huono kuva, mutta lopputuloksen pitäisi näyttää suunnilleen tältä, ei ehkä näin sotkuiselta:D Kiekolle oli vain vaikea nostella, kuin muut kynnet olivat tiellä, mutta tämä on oikeastaan aika helppo tekniikka, ja ainakin vähän erilainen:)
Mitä piditte tutosta, oliko yhtään hyötyä? Mistä kynsistä haluaisitte tuton? Ja jos joku kokeilee tätä ja tekee postauksen, laittakaa ihmeessä linkkiä, olisi kiva nähdä jos tästä oli apua:)

12 kommenttia:

 1. Kiitos tästä! :) Varmasti kokeilen tätä joskus! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos pitääpäs kokeilla lähiaikoina :)

  VastaaPoista
 3. Mä oikeesti luulin et näissä on käytetty jotain höyheniä tai karvoja tms! :D Mut täytyykin kokeilla kun ihan peruslakoilla toimii! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ei kyllä uskois että nämä tällä tavalla tehdään! Kannattaa kokeilla:)

   Poista
 4. Kiitos tutosta! Oli ihan ymmärrettävä :) Myös tuo "nostelu". Itekin pitää tuota jossain välissä kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä, kiva että ymmärsit!:)

   Poista
 5. Vau, se olikin noin yksinkertaista! Täytyy ehdottomasti kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, aika helppoa tämä on, kokeile ihmeessä:)

   Poista
 6. Mistä ostat noi sun lakat ja dotting toolit?

  Kokeilen ihan varmasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan normikaupoista, ja sitten kanssa netistä esim. Transdesign.com. Dottingtooleja olen hankkinut ebaysta halvalla, mutta myös suomalaisista nettikaupoista löytyy:)

   Poista

kommentin ovat tervetulleita, seka ruusut että risut :)