keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Sanomalehtikynnet

Moikka! Sain vihdoin taas aikaiseksi kynnet, minulla ei ole lähipäivinä ollut oikein innostusta lakata kynsiä, mutta kyllä sieltä aina löytyy;) Tänään meillä oli retkipäivä, ja käytiin kattomassa (taas:D) Diktaattori, ja oli kyllä vieläki yhtä hyvä;) Mutta siis asiaan, otsikko kertoo näistä kynsistä kaiken tarpeellisen, tein siis vihdoin sanomalehtikynnet, jotka ovat olleet listallani jo ikuisuuden:D Lakkana käytin tätä

Gina Tricot Sky Blue, kaksi kerrosta, ei päällyslakkaa
Täydellisyyttä <3 Lakka on ihanan värinen, oli helppo levittää, yms ihanaa:D Nää Ginan lakat on kyllä aina yhtä hyviä! Kun siskoni oli ostanut tämän ja näin tämän, tiesin heti, että tähän on pakko tehdä sanomalehtikynnet. Ei aavistustakaan mistä se tuli, mutta tässä olisi lopputulos
Ihan hyvin onnistuivat mielestäni, varsinkin ekaksi yritykseksi. Etsin hirmu kauan hyvää juttua minkä haluan kynsille, koska en halunnut kynsille mitään tylsää talousjuttua, mutta eihän sillä mitään väliä ole, koska tekstiä ei kuitenkaan erota:D Tämä juttu kertoo kansainvälisistä balettikilpailuista, jos ketään nyt kiinnostaa;) Desinfiontiaineena käytin Neoamiseptia, joka tietääkseni toimi ihan hyvin:D Mitä tykkäätte, ja mitä mieltä olette sanomalehtikynsistä?:)

13 kommenttia:

 1. Jostain syystä en pidä kynsiesi muodosta. mutta se on vain minun mielipide. sinä osaat tehdä tosi hienoja lakkauksia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan saman malliset noi on kun kaikilla muillakin (kuten minulla!) ;)

   Poista
  2. Leikkasinkin noita äskön vähän, mutta tykkään kyllä näiden muodosta, mutta kiitoksia mielipiteestä;)

   Poista
 2. Todella makeen näköiset ja väriset!
  Mahtaako jostain löytyä helppoa tutorialia tai viitsitkö tehdä sellaisen itse, jos jaksat ja ehdit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia!
   Itse googlettelin ja etsin videoita youtubesta, ja yhdistelin niiden vinkkejä sitten niistä, mutta voisin kyllä oman tutorialin tehdä:)

   Poista
 3. Tykkään väristä tosi paljon. Käykö kynsiin mikä tahansa paperi jolla on mustetta ym...? Mietin vaan jos tekee oman tekstin printterillä niin kuis käy :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. minäkin;) ja luultavasti, aikakauslehti ei kuulemma ainakaan toimi, mutta olisihan kiva, jos saisi haluamansa tekstin kynsille, ja vielä oikein päin:) Voin tutkailla tätä asiaa vielä tarkemmin jos teen tästä tuton!

   Poista
 4. Toi väri on herkullinen, eikä noissa teksteissäkään mitään vikaa ole:)
  Mä oon todennut, että ilmankin desinfiointiainetta pärjää vallan mainiosti. Siinä 20 sekunnin luokkaa pidin vedessä ja sit painoin kynnelle ja hyvät tuli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos:) pitääkin kokeilla myös tuon veden kanssa, se desinfiontiaineen pistävä haju ei oikein miellytä:D

   Poista
 5. Mä niin rakastan sanomalehtikynsiä! Ihanat on ja suloinen väri. Kyllä sillä tekstillä on väliä. Olen itse käyttänyt saksankielistä:p Haluaisin löytää vaikka kiinan tai japaninkielisen sanomalehden. Tulis tosi päheet kynnet sellasilla.

  gameofpolish.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä kivat, ja sain näistä myös yllättävän paljon kehuja! ja ois kyllä hienot jos löytäis vaikka just kiinalaisen sanomalehden!

   Poista
 6. Ai että ginan lakat on hyviä? pitää itekkin ostaa sitten sellainen kokeiluks :)

  VastaaPoista

kommentin ovat tervetulleita, seka ruusut että risut :)