sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Perhoset

Moikka! Ensinnäkin iiso kiitos kaikille uusille lukijoille ja kaikille arvontaan osallistuneille, teitä on tullut aivan tajuttoman paljon!:) Kiitoskiitoskiitos, toivottavasti jaksatte pysyä mukana vielä arvonnan jälkeenkin! Näihin seuraaviin kynsiin lakkasin pohjat jo perjantaina, mutta silloin en ehtinyt jatkaa näitä, eilen taas olin kaupungilla ja kävin katsomassa Nälkäpelin (jo toista kertaa:D). Nyt sitten sain vihdoin aikaiseksi nämä tehtyä, ja kuvio ei ole omakeksimäni, löysin tähän tuton netistä:) Pohjalla Cesarsilta ostettu Color Clubin minilakka Jackie Oh!

Color Club Jackie Oh! neljä kerrosta
Ihanan neonpinkki lakka, kuitenkin vaati aika monta kerrosta peittääkseen:/ Mutta kuivui nopeasti, joten ei niin haitannut. Sitten koristelut, joihin löysin tuton netistä, sivua en valitettavasti muista...


Kuvat ovat nyt sitten edellistä astetta yhtä isommalla, kelpaako nyt?:) Kuvat ovat kyllä mielestäni aika isoja nytten, mutta mikä on teidän mielipiteenne? Näistä näkyy sitten toosi hyvin kaikki virheet:D Tein viivat Kissin koristelulakalla, ja pisteet dotting toolilla ja CC:n French Whitellä. Haluaisitteko tuton näistä perhosista?:)
Mites teidän äitienpäivä on sujunut?:)

ps. muistakaa, että arvontaan voi osallistua vain olemalla lukija GFC:n kautta, joten ennenkuin osallistut arvontaa, varmistathan että löydyt tuosta viereisestä palkista ja että olet julkinen lukija, sillä muuten en voi hyväksyä osallistumista! Ja muutamalta puuttui vielä sähköpostiosoite, muistakaahan laittaa se osallistumisen yhteyteen:)

4 kommenttia:

 1. Minusta tuo on kyllä hyvä kuvakoko (: Isompi parempi. Ihanat perholaiskynnet! Oma äiti asuu tuolla 400km päässä, joten äitienpäivää en kummosemmin vietä tänään. Lahjan tosin lähetin jo viikolla (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvä että tykkäät, ja kiitoksia:)

   Poista
 2. On kyllä ihanat kynnet <3 Jotenkin todella raikas tuo pinkki :) Kuvakoko on mielestäni hyvä tuollaisena eli tosiaan mieluummin aina isompia kuin pienempiä :)

  Blogissani olisi sulle haaste, jos haluat sen tehdä. Pakko ei tietenkään ole :)

  http://zigiztyle.blogspot.com/2012/05/11-challenge.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia paljon, ja kiitos myös haasteesta, teen sen ehdottomasti!:)

   Poista

kommentin ovat tervetulleita, seka ruusut että risut :)