tiistai 8. toukokuuta 2012

Metallinen Muusa

Moikka! Nämä kynnet aloitin jo eilen mutta järkyttävän päänsäryn ja Liquid Leatherin katoamisen takia (se oli kyllä pöydällä sitten kuitenkin...) takia sain nämä vasta tänään valmiiksi. Pohjalle valitsin China Glazen Metallic Musen, jonka ostin Tallinnasta. Ihanan värinen lakka, vaikka levittäminen olikin vähän hankalaa, mutta peitti sitten kuitenkin yhdellä kerroksella. En pelkästä lakasta muistanut ottaa kuvaa, mutta kyllä sen tästä lopputuloksestakin hyvin näkee:)


Lakan kanssa tein sitten dotting tool kukkasia, joista tykkään luonnossa, mutta kamera taas paljastaa kaikki virheet... Kyllä näistä kuitenkin kehuja tuli, joten ehkäpä ihan onnistuneet ;)
Tänään kävin myös shoppailemassa, mutta ei oikein tehnyt mieli mitään kokeilla, koska sain tänään molempiin käsiin rokotukset, ja käsiä ei kauheasti nosteltu... Sain kuitenkin onneksi mekon häihin ostettua, alkoi tulla jo pieni paniikki! Kävin myös stockalla etsimässä käyttöä synttärilahjakorteille, mutta eksyin sitten lakkaosastolle, ja olin ihan taivaassa siellä OPIn, Essien ja Orlyn isojen standien vieressä... Ei siis mikään muutaman lakan teline, vaan ihan kunnon kokoelmat kaikista! Sain kuitenkin hillittyä itseni, ja ainoa lakkaostokseni löytyikin sitten H&M:mältä

H&M- Check Me Out
Ihana korallinen lakka, aavistuksen vaaleampi kuin kuvassa:) Tämä pääsee kyllä ehdottomasti mahdollisimman  nopeati kynsille! Joten huomiseen, moikka!:)

6 kommenttia:

 1. Nätit ja tiedän tuon kameran armottomuuden... Kaunis tuo H&M:n lakka. Kiinnostaisi mistä putiikista Tallinnassa ostit China Glacen lakan ja mitä maksoi siellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksi:) Ostin CG:t kaubamajasta, ja hintaa oli vähän yli 7e:)

   Poista
 2. ihana väri

  http://lakkaaddikti.blogspot.com/

  VastaaPoista

kommentin ovat tervetulleita, seka ruusut että risut :)