maanantai 14. toukokuuta 2012

Juhlakynnet aka suomikynnet

Moikka! Huomenna olen menossa kverin kanssa Miss Mixin järjestämiin juhliin, ja sinne piti sitten saada myös sopivat kynnet:) Tällä kertaa valitsin kynnet asun mukaan, jota en kovinkaan usein tee! Paidassa on sinistä ja valkoista, joten sinivalkoisilla kynsillä mennään, jotka sitten tietysti väkisin varsinkin näin mmkisojen aikaan näyttävät suomikynsiltä. Mutta eipä se mitään!
Nämä isot kuvat paljastavat vielä paremmin kaikki tärähtäneisyydet ja virheet... mutta olen kyllä ihan tyytyväinen näihin kynsiin, äsken kävi vain pieni vahinko, niin onnistuin sotkemaan oikeaa kättä aika pahasti:/ Mutta mielestäni kynsistä tulee mieleen tuo paita:) Lakkoina on CC:n French Tip, raidat ja leimat tehty CG:n ihanalla Blue Paradisella, ja leimahan on Konadin m59 laatasta.
Valitsetteko te usein kynsiä asun mukaan?:)

10 kommenttia:

 1. Aivan ihanat kynnet <3
  Tykkään :)
  Kynnet ovat hyvin iloiset :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Ja ihan täydellinen match tohon paitaan :) On kiva jos vaatteet ja kynnet on saman tyyliset, tulee niin huoliteltu fiilis!
  Noi viime postauksen perhoskynnet on muuten niin kauniit, varmasti yhdet makeimmista mitä oot tehnyt, ja mitä oon nähnyt muuallakaan! <3 ah.

  Anni

  VastaaPoista
 3. Ihanat kynnet! Tahtoisin itsekkin hankkia konadeja, että voisi leimailla kynsiin kivoja kuvioita. Tähän mennessä on pitänyt turvautua vain akryylimaaleihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos:) minä taas haluaisin akryylimaalit, ettei aina tartteis konadeihin turvautua;)

   Poista
 4. kivat on

  http://lakkaaddikti.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. oij että aivan ihanat!! :)) tosi söpöt :>

  mmilya.blogspot.com <-- tervetuloa moikkaamaan ja liity ihmeessä lukijaksi jos tykkäät!

  VastaaPoista

kommentin ovat tervetulleita, seka ruusut että risut :)