sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Hääkynnet x2

Moikka! Tässä ei taas ole tullut vähään aikaan postausta, en ymmärrä mihin mun aika on kadonnut! Eilelen oltiin äidin serkun häissä, jonne piti tietysti saada kynnet tehtyä. Aika katosi taas jonnekkin (serkut ovat käymässä...) ja kynnet ehdin tehdä vasta vähän ennen lähtöä. Minulla oli oranssi mekko, josta tietenkin unohdin ottaa kuvan, mutta hartiahuivi josta inspiroiduin pääsi mukaan kuviin:)

Kynnet sopivat myös juhlajuomaan;)


Pohjalla on Schengjin (kamala 50 sentin hirveän hajuinen lakka dubaista) no 66, ja pisteet on tehty CG:n Liquid Leatherilla ja CC:n French Tipillä. Sitten toiset, ihan yksinkertaiset kynnet jotka lakkasin äidille


Kynsillä pelkästään OPI:n La Paz-itively Hot, joka sopi hyvin äidin mekon väriin, eikä aikaa ollut enään millekkään monimutkaiselle. Nyt ei oikein teksti irtoa, joten (toivottavasti) huomiseen!:)

4 kommenttia:

 1. Olisi kiva jos tekisit postauksen tai tuton, missä kertoisit kuinka hoidat kynsiäsi ja mitä tuotteita käytät. Olisi kiva tietää kuinka ne pysyvät noin pitkinä ja noin hyvässä kunnossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu voin yrittää tehdä, eipä minulla mitään ihmevinkkejä ole, mutta koetan tehdä:) kiitos toiveestasi!

   Poista
 2. Moi! ihana blogi sulla ja tosi hienoja kynsiä ja ideoita! liityin lukijaksi, käy kattoos munki blogi jos kiinnostaa, vaikka mun oma on tosi tylsä tähän sun blogiin verrattuna... :D

  www.eevveekk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, kiva ku rupesit lukijaksi! Sullakin on kiva blogi:)

   Poista

kommentin ovat tervetulleita, seka ruusut että risut :)