maanantai 21. toukokuuta 2012

Glitterperhosia

Moikka! Tänään halusin kynsille jotain pirteää ja kesäistä, ku ilmakin oli niin ihanan kesäinen, joten valitsin sitten keltaisen:) Halusin myös kokeilla akryylimaaleja ja yhdistää kynsiin lilan irtoglitterin, joka lojui pöydällä kutsuvan näköisenä, joten päädyin sitten tälläisiin kynsiin:)


jepjep... idea oli hieno, mutta akryylimaalit ja irtoglitter vaatii vielä harjotusta;D kamera ja iso kuva huomaa taas kaikki virheet, mutta kyllä nämä luonnossa ihan kivat ovat, että luultavasti näillä pärjään vielä huomiseen;) glitteritkin on vähän miten sattuu tossa, mutta kyllä ne nyt iha hyviltä näyttää:) Kynsillä on siis CC:n Almost Famous, jonka alla on viekä keltaisuuden suojana CC:n French Tip. Perhoset on maalattu Oumaxin mustalla akryylivärillä ja irtoglitterin olen hommannut ebaysta:)
Mitä mieltä olette?:)

2 kommenttia:

  1. aivan upean ihana tuo keltainen väri!

    ja on totta, että lähitarkastelussa kaikki virheet näkyvät selkeämmin, mutta luultavasti moni tuskin huomaa pieniä virheitä oikeassa elämässä, ja harjoitus tekee mestarin! ekaksi kokeilukerraksi perhoset ovat oikein onnistuneita - voin vakuuttaa, että useimmat eivät osaisi edes tuollaista ekalla kerralla!

    VastaaPoista

kommentin ovat tervetulleita, seka ruusut että risut :)