sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Vappukynnet


Moikka ! Olin ajatellut täksi päiväksi vesimelonikynsiä (jotka huomasin Vanquishin minun puolesta toteuttaneen:D) , mutta tajusin sitten että huomenna on vappuaatto, joten halusin jotain vappua kynsille. Olen jo virittäynyt vapputunnelmaan syömällä maailman parasta tippaleipää, jonka pikkusiskoni teki, se on sata kertaa parempaa kuin kaupasta ostettu, suosittelen kokeilemaan! ja voihan sitä tippaleipää syödä muulloinkin kuin vappuna;) Mutta niihin kynsiin, halusin jotain värikästä, joten inspiroiduin omasta banneristani (:D), ja päätin tehdä roiskekynnet. Olen nämä alunperin löytänyt joskus kaauan aikaa sitten netistä, mutta en nyt millään löydä sitä sivua.

Huomaatte varmaan, että lisäilin tuohon oikeaankin käteen vähän sinistä, niistä selvästi vielä puuttui jotain:D Ihan kivat, ja ainakin vappuiset nämä ovat, toteutuksessa on yllätys yllätys taas parantamista:D

Vasemmalta MIYOn Orange, Kissin koristelulakat Bikini Pink (sinisen nimeä en tiedä, se on japaniksi) ja Beach Green

Pohjalakkana siis MIYOn oranssi tuoksulakka, joka ainakin tuoksuu vahvalle:D vähän astianpesuainemaiselle, mutta paremmalle kuin normikynsilakka;) Läiskät Kissin koristelulakoilla ja dottingtoolilla. Laitoin lopuksi päälle vielä secheä, mutta sitä ei vielä ole näissä kuvissa. Mulla oli varmaan vielä jotain sanottavaa näistä, mutta ei millän tule mieleen, ja musta tuntuu muutenkin että tämä tuoksulakan haistelu aiheutti päänsärkyä, joten taidan lopetella tältä illalta:D Miten vietätte vappua ja millaiset ovat teidän vappukynnet?:)

4 kommenttia:

 1. Ihanat, pitää joskus kokeilla roiskeita :D

  Iloista vappua :)

  VastaaPoista
 2. Nää on tosi hienot! :) Lueskelin sun blogia tässä ja tykkäsin, klikkaan siis itseni sun lukijaks :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia:) ja kiva kun tulit lukijaksi:)

   Poista

kommentin ovat tervetulleita, seka ruusut että risut :)