sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Pääsiäispupuja

Moikka ja hyvää Pääsiäistä! Oma pääsiäiseni menee aikalailla kipeissä merkeissä, mutta kyllä mä muutaman suklaamunan aijon syödä;) Kynnet piti päästä lakkailemaan pääsiäisteemalla, joten yliluonnolliset kynnet saavat odottaa vielä jonkun aikaa...Olen nyt kaikissa blogeissa pääsiäiskynsiä katseluut, ja vähän myöhässähän nämä nyt tulevat, mutta eihän pääsiäinen vielä ohi ole:D Mutta otsikko varmasti paljastaa kaiken oleellisen, joten tässä olisi mun pääsiäiskynnetIhan hyvin nämä luultavasti onnistuivat, kun kameran kasvojentunnistusohjelmakin tunnisti nämä kasvoiksi;) Tietenkin kuva paljastaa taas kaikki pikkuvirheet, mutta ei niistä niin väliä, minusta nämä ovat söpöt;) Kätettyjen lakkojen lisat näyttää aika samalta kuin muissakin blogeissa, pitkältä ja värikkäältä:D

Vasemmalta CC French Tip, Blue-Ming, Kiss koristelulakka, CC Twiggy, Kiss  Beach Green, CC Almost Famous, CG Papaya Punch, W´n´W Tickeld Pink, Kiss Bikini Pink ja White
Huh kuinka pitkä lista:D Kaikki puput on tehty Kissin Whitella, ja silmät Liquid Leatherilla, joka puuttuu kuvasta. Peukalossa on CC ihana Blue-Ming, jonka ostin Cesarsilta, korvissa Kissin lakkaa jonka nimeä en tiedä. Etusormessa on Twiggyä ja Kissin Beach Greenia. En omista vaaleankeltaista taikka oranssia, joten päätin vaalentaa keskisormeen Almost Famousia ja nimettömään Papaya Punchia CCn French Tipillä, ja onnistui iha hyvin:) Korvissa on molempia värejä vaalentamattomina. Pikkurillissä on W'n'W Tickeld Pinkiä ja korvissa Bikini Pinkiä. Päällä on tietysti Seche, joka ei mahtunut kuvaan:D Silmät ja nenät tein dotting toolilla.
Miten teidän pääsiäinen on sujunut, löytyikö monelta kynsistä värejä ja pupuja`;)

6 kommenttia:

 1. hei vähän söpöt! löysin blogisi vasta äsken ja ihastuin tää on aivan ihana! (: onko sulla toiminu hyvin noi kissin koristelu lakat? mullakin on niitä mutta osasta niistä on tullut tosi paakkuisia ja liimamaisia! oisko sulla jotain vinkkiä? osa niistä taas toimii ihan hyvin.. Mutta muuten tosi kivoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon:) Ja mullekkin on käynyt noin vanhempien Kissin lakkojen kanssa, ne paakkuuntuvat paljon helpommin kuin normilakat:/ Itse olen niihin käyttänyt ihan kynsilakanpoistoainetta ohentajana, mutta yleensä olen lopulta joko ostanut uudet, tai sitten esim. valkoisen ja mustan kanssa olen tehnyt sillä tavalla, että dippaan kissin siveltimen normilakkapulloon ja teen koristelut sillä, koska mielstäni kisseissä on todella hyvä ja tarkka suti!:)

   Poista
 2. Apua miten söpöt kynnet:)) Ihania lakkoja sulla!!
  Onks sul omat kynnet vaI?? Jos on omat nii nostan kyl hattua sulle!
  http://maaritfakeasmile.blogspot.com/

  VastaaPoista

kommentin ovat tervetulleita, seka ruusut että risut :)