keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

MiMaxilta

Moi! Tämä päivä ei alkanut kovinkaan hyvin, meinasin nukahdella kouluun eikä mikään oikein sujunut. Kotiintullessa tajusin kuinka ihana sää onkaan, aurinko paistaa ja on lämmintä! Postilaatikosta löytyneet MiMaxin kirjekuori ja uusin MissMix pelastivat lopulta päivän, ja nyt istun kuistilla, syön raejuustoa, otan aurinkoa(:D) ja kirjoitan tätä. Pian tosin pitää lähteä treenihin, mutta sekin on iha kivaa:) Mutta nyt siihen tilaukseen, voitin siis Passoin for Nails blogista 10 euron lahjakortin MiMaxille, ja tälläistä valitsin


Ensinnäkin siveltimiä, joita aina tarvitsee, ja edelliset ebayn ovat jo aika kuluneita, joten näihin tuli tarvetta! Hintaa näillä oli muistaakseni vähän yli 4 euroa, joten ei paha! Vaikuttivat ihan hyviltä, ainakin mitä ehdin kokeilla:)


Sitten ihana Konad m14, jota olen jo pitkään halunnut! Kaikki kuviot ovat vain jotenkin ihania, muffinsseja, tikkari, timantti, ja usa tekstejä! Olen nyt lukenut paljon vaihtariblogeja, ja odotan omaa vaihtarivuottani, jonne toivottavasti pääsen lähtemään parin vuoden päästä!

 

Sitten lopuksi vielä waterdecalseja, joita en olekkaan vielä kokeillut, toivottavasti on suhteellisen helppoa! Valitsin kuvioiksi perhosia, ja pikkusisko halusi vielä Angry Birdsejä:D Näissä lukee kyllä nail stickers, mutta ihan water decalseja ne ovat!Sellaista tälläkertaa, toivottavasti mun arvontatilauksetkin saapuu pian!:) Mutta mä lähden nauttimaan kesästä (yritän olla kiinnittämättä huomiota lumikasoihin...) moikka! Mitä olette meiltä tilauksesta:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentin ovat tervetulleita, seka ruusut että risut :)