torstai 8. maaliskuuta 2012

Tutorial : Leopardi

Moikka! Nyt on toisiksiviimeinen tet-päivä takana, enkä osaa päättää, onko se kiva asia vaiko ei. Toisaalta siellä on kivaa, monipuolista ja rennompaa kuin koulussa, mutta olen aina hirveän väsynyt, ja tämä kirjoittaminenkin sattuu, kun olen leikannut niin paljon leipiä:D Mutta kuitenkin huomenna on vika päivä, ja sitten taas kynsiä! Kynnet ovat muutenkin jo aika karseassa kunnossa, ei tee hyvää työnteko kynsille;) Työpäivän jälkeen vielä treenit, arvatkaa olenko väsynyt? Mutta kuitenkin, nyt itseasiaan elikkäs leotutoon. Täällä on varmasti taas monia, jotka sen osaavat, mutta tein tämän nyt kuitenkin;) olen nämä kynnet jo postaillutkin täällä:)

Tarvikekuvan unohdin ottaa, mutta tarvitset pohjalakan, kaksi eri lakkaa täpliin, sekä dotting toolin( jos et omista, mikä tahansa missä on pieni pallopää (ööh...:D) , esim nuppineula, rikkimennyt kuulakärkikynä, helmikorvakoru tms


Pohjalakan jälkeen tee kuvassa näkyviä erikokoisia ja muotoisia täpliä toisella lakoista. Kannattaa tehdä monimuotoisia, sillä jos teet vain yhdenlaisia, lopputuloksesta saattaa tulla "tylsä".


Seuraavassa(ja viimeisessä:D) vaiheessa teet dotting toolilla "renkuloita" läiskien ympärille. Tee jälleen erilaisia, muotoisia ja kokoisia. Ei kannata ympäröidä läiskiä kokonaan, vaan tehdä ympärille tollase jutut( en osaa selittää mutta ehkäpä tajuatte kuvasta;)) laita niitä myös eri puolille, ei pelkästään yhdelle puolelle! Tee myös joihinkin "jutut" vain yhdelle puolelle, niin tulee monimuotoisempaa. Viimestele vielä päällyslakalla, ja olet valmis!

Tämä tuto nyt oli aika lyhyt, mutta nämähän ovat aika yksinkertaiset kynnet:) Toivottavasti saitte selvää, ja siitä oli hyötyä jollekkin! Ja muistakaa, että tämä on vasta toinen tutoni, joten antakaahan palautetta, ja kertokaa, mistä haluaisitte tutoja:)

ps. hyvää naistenpäivää kaikille upeille naisille ;)

4 kommenttia:

kommentin ovat tervetulleita, seka ruusut että risut :)