torstai 22. maaliskuuta 2012

Kaisan kynsiä ja Goshin lakkoja

Moikka! En ole vielä näitä Toy Story kysniä poistaa, joten ei uusia kynsiä vielä:) Sen sijaan Kaisan kynnet, jotka tein tiistaina, kun Kaisa oli meillä. Kaisa halusi kynsiinsä värejä, sekä uuttaa Nfu Oh lakkaani, joten tälläinen tuli lopputuloksesta:)Tämä Nfu Oh lakka on todella vaikea kuvata, sen ihanaa kultaista efektiä on melkeimpä mahdoton saada kuvaan, mutta tässä siitä näkyy ainakin jotain:) Kuvat on otettu luonnonvalossa.

Vasemmalta CC Almost Famous, CC Age of Aquarius, Toma Strawberries & Cream, CG Papaya Punch, W'n'W Tickeld Pink, Nfu Oh 38
Tässä käytetyt lakat, laitoin myös keltaisen lakan alle valkoista, joka vähän näkyy kuvassa,  ettei kynnet kellastuisi. Ainakin Kaisa tuntui näistä tykkäävän, ja ovathan nämä aika pirteät:)
Sitten vielä toinen asia eli uudet lakat ! Kävin tänään Sokoksen 3+1 päivillä, ja sieltä tarttuivat mukaan nämä lakat


Gosh Special Edition 002 Misty Mauve ja 004 Neon Baby
Mielstäni nämä ovat aivan ihanat lakat, varsinkin tuo pinkki on aivan täydellinen karkkipinkki! Sokokselta olisi löytynyt vielä vaikka kuinka paljon ihania lakkoja, mutta koska rahaa oli mukana vain rajoitetusti, sain vähän rajoitettua lakkojen ostoa, mutta ehkäpä palaan tuonne 3+1 päville vielä... ;) Ostin sieltä vielä aina tarpeellisia vanulappuja, sekä jättikoon (400ml) lempirasvastani, Nivea Cremestä:) Palaillaan huomenna toivottavasti uusien kynsien parissa, oletteko te käyneet 3+1 päiviltä, löytyikö mitään ostamisen arvoista?:)

2 kommenttia:

  1. Pakko kyllä myöntää, että Nfu Oh lakka on parasta mustan päällä :)

    Mä ostin mun kahelle kaverille noi samat lakat 3+1 päiviltä Emotionista

    littlegirlwholoves.blogspot.com

    VastaaPoista

kommentin ovat tervetulleita, seka ruusut että risut :)