maanantai 12. maaliskuuta 2012

31 Days Challenge, Day 19: Galaxy Nails

Moikka! Tänään taas kouluun, ja väsytti kyllä aika paljon... Illalla oli vielä balettitunti, ja oli jostain syystä hirmu turhauttavaa:D Mutta jos nyt tästä päivästä jotakin positiivista pitäisi löytää, niin kevät on tulossa! Kaivoin jo Converset kaapista, ja pääsinkin liukastelemaan niillä tonne teille, ja tarpomaan umpihangessa! Mutta jokatapauksessa aurinko paistoi, ja lumi sulaa vihdoinkin pois! Kevät <3 Ja sain tietenkin myös kynnet aikaiseksi huippista katellessa. Tänäänhän oli vuorossa se galaxy nails mistä jo eilen varoittelin, mutta kyllä nämä ihan hyvin onnistuivat:) pohjalakkana toimi CG Liquid Leather

China Glaze Liquid Leather 1 kerros, ei päällyslakkaa
Mitäköhän tästä voisi sanoa... se on musta. Tosi hyvän laatuinenhan tämä on, täydellinen levittyvyys, peittävyys kiilto yms, mutta kn tämä on musta. En yleensä ikinä kynsiä mustiksi lakkaa, kädet näyttävät kalpeilta, ja musta näyttää helposti sottaiselta:/ Mutta kuitenkin hyvä musta lakka esim. koristeluihin:) Sitten ne galaksit, muutama kuva tulossa;)


Blogger päätti sitten pilata ton laadun... Mutta tämä siis ilman salamaa, sitten salamalla otettu


Tästä saakin jo noista koristeluista vähän enemmän selvää, mutta glitter hävisi aika hyvin:D


Taas blogger päätti pilata kuvan, ja sori keltaisista käsistä, mutta valo loppui kesken! Tässä kuitenkin näkee aika hyvin lopputuloksen:)

Vasemmalta Trind Nail Repair, CG Liquid Leather, W'nW Blue Moon, merkitön lila, Hot Looks Bongo Beat, merkitön valkoinen, CC Starry Temptress Topcoat
Kerrankin muistin ottaa kuvia käytetyistä lakoista! Aluslakkana Trind Nail Repair, pohjalakkana CG Liquid Leather, Sitten tuputtelin sienellä päälle epämääräisesti Blue Moonia, merkitöntä lilaa, Bongo Beatia ja merkitöntä valkoista, ja kruunasin lakkauksen vielä Starry Temptress Topcoatilla. Mielestäni näistä tuli aika kivat, vaikka tietysti erilaiset mitä olisin halunnut :D Mitä te olitte mieltä?:)

4 kommenttia:

kommentin ovat tervetulleita, seka ruusut että risut :)