sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

31 Days Challenge, Day 18: Half Moon

Moikka! Tähän sunnuntaihin on taas kuulunut pitkään nukkimista, kynsien lakkausta, kiirettä treenaamista, paljon naurua (ehkä vähän liikaakin, tanssinopettajalla taisi mennä hermot:D), selkä-, lonkka-, ja polvikipuja (epäonnistunu venyttelytunti, auts:/) ja väsymystä. Tänään haasteessa vuorossa oli puolikuumani, päivä mitä oon melkein eniten pelänny :/ En oikein ikinä ole innostunut teippimaneista, varsinkaan puolikuusta, joten olen sitä ihan tietoisesti vältellyt, tämä olikin ensimmäinen puolikuumanini! Eikä siitä tietenkään mitään tullut. Ekana kuva pohjalakasta, tässä vaiheessa kaikki oli vielä hyvin!

Hot Looks Bongo Beat, yksi kerros, ei päällyslakkaa
No okei, ei tässäkään kaikki mitenkään hyvin ollut:D Väri on kyllä ihana, mutta lakka oli päässyt paksuuntumaan, ja levitys oli vaikeaa, tuli raitoja ja paaljon kuplia. Tämä kyllä peitti yhdellä kerroksella, muuten ei ihan onnistunut... Kuvakin on huono:D Tämä lakka on ostettu englannista, mutta näitä saa muistaakseni myös seppälästä. Sitten kaikki alkoi mennä todella päin kaikkea mahdollista! Kokeilin monia eri lakkoja mitkä tähän sopisi, mutta turkoosin kanssa ei mene mikään:/ Lopulta päädyin W'n'W:n Blue Mooniin, ei ehkä sopivin mutta kelpasi. Ajattelin ekana tehdä puolikuut manitarroilla, mutta en jaksanut alkaa säätää niiden kanssa, joten tein ne käsin, ja jälki on kyllä sen mukaista! En saanut niistä yhtäkään hyvää kuvaa, joten tätä vaihetta ette nää:D Olin just lähössä harkkoihin, eikä uusiin kynsiin enää ollut aikaa, joten päädyin hätäratkaisuun: CC starry tempress topcoat. Ihana glitteri joka pelastaa kaikki lakkaukset:D tää oli kyllä jo aika menetetty tapaus, joten ei nämäkään mitkään ihanat ole, mutta kehtasin sentään kävellä ulos ovesta;)


Joo ei... Ei ole kyllä vieläkään puolikuut mun lemppareita! Noi kyllä näyttää, jos mahdollista, vielä kamalimmilta kuvassa kuin oikeasti:D ja voitte kuvitella noi ilman tota glitteriä, ehkä tajuatte miltä ne alunperin näytti. Elikkäs pieni epäonnistuminen tähän, mutta totutelkaa tähän, huomenna galaxy nails;) No ei, kyllä ne paremmin onnistuu! Tykkäättekö te teippimanikyyreista?:)

ps. kiitoksia paljon taas uusille lukijoille, teitä on jo 30! 

4 kommenttia:

 1. Mä en kyllä yhtään tykkää teippijutuista ): Vaikka odottaisin miten pitkään niin aina se teippi vie lakan mukanaan! Ei vaan onnistu. Vapaalla kädellä täytyy kaikki semmoiset jutut tehdä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on niin totta!:D Mullekkin kävi näissä pari kertaa silleen, ja sitten luovutin:D

   Poista
 2. Onhan nuo ihan onnistuneet.. Me vaatimattomat suomalaiset sanon minä!!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia:) suomalaiset ovat kyllä turhan vaatimattomia:D

   Poista

kommentin ovat tervetulleita, seka ruusut että risut :)