sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Vanhaa materiaalia + tet-haku kynnetMoi! Jouduin nyt heti sitten jättämään toka päivän haasteesta myöhemmäksi, koska olen huomenna menossa hakemaan TET paikkaa kahvilasta, ja ajattelin että kynsien turha korostaminen ei luultavasti ole ainakaan hyödyksi. Päädyin sitten vähän neutraalimpaan lakkaan, koska en kuitenkaan kynnet "alastomana" minnekkään halunnut lähteä. Toivottavasti en joudu kynsiä pois leikkaamaan, mutta olen siihen jo henkisesti valmistautunut:D Halusin tämän lakan teille myös jakaa, koska tämä on mielestäni ihana!

Gina Tricot 42 Caramel, yksi kerros
Olen rakastunut tähän lakkaan! Väri on mielestäni neutraalin kaunis(joidenkin mielestä tosi tylsä:D) Levittyy täydellisesti, hinta on n. 3-4 euroa ( en muista tarkkaan) ja mikä parasta, peittää täydellisesti yhdellä kerroksella pidemmänkin kynnen! Lakka on myös oikeasti vähän kiiltävämpi kuin mitä kuvassa,  mutta sävyltään suunnilleen oikea. Suosittelen siis käymään Ginassa jos vain on mahdollista!

Sitten muihin aiheisiin, eli vähän vanhempiin kynsiin. Koska tämä postaus jäisi muuten aika tylsähköksi, ajattelin näyttää joitain vanhempia kynsi. Ja heti alkuun pahoittelen laatua, suurin osa kuvista on otettu kännykkäkameralla joka on jo rikki, joten lupaan, ettei blogin kuvien taso laske tälläiseksi!Oon oikeesti pahoillani tästä laadusta...

En nyt rupea tähän kirjoittamaan käytettyjä lakkoja, mutta jos joku kiinnosti niin kysy toki!
Mitä tykkäsitte vanhoista lakkauksista ja oletteko kokeilleen Ginan lakkoja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentin ovat tervetulleita, seka ruusut että risut :)