torstai 2. helmikuuta 2012

Lorelei's Tiara

Moikka! Ekana transdesignin lakoista kynsille pääsi ihana glitteri Lorelei's Tiara. Lakka on mielestäni aivan ihana, pientä hopeista glitteriä ja vähän isompaa sinistä, täydellinen peittävyys ja nopea kuivumaan, voiko täydelliseltä lakalta enää muuta toivoa? Ainoa jossa olisi parantamista on kestävyys, lähti vähän kärjistä lohkeilemaan parin päivän päästä, mutta ainakaan mulla ei lakat yleensä sen kauempaa pysy! Hintaahan tällä lakalla on noissa verkkokaupoissa n. 3 dollaria, suomesta tätä ei ainakaan tietääkseni ainakaan vielä saa. Tässä siis kuvia tästä ihanuudesta:

China Glaze Lorelei's Tiara , kaksi kerrosta, ei päällyslakkaa

Vaikka lakka onkin ihana, halusin kuitenkin siihen joitain koristeluja, mutten peittää upeaa lakkaa kokonaan. Päädyin sitten nimen perusteella kruunuihin, jotka tein Kissin koristelulakalla, ja laitoin vielä eBayn strasseja. Lopputulos oli ihan mieleinen ja kruunasi lakan hienosti! 

Huomenna ajattelin aloittaa monessa blogissa kiertäneen 31 Days Challengen, jonka oon jo pitkään halunnu tehdä, ja nyt blogin myötä saan tilaisuuden tämän toteuttaa, joten palaillaan niissä merkeissä huomenna, hyvää yötä!
ps. lisäsin tohon postauksien alle noi valinnat, joten voitte jättää siihen pikaisen palautteen postauksista!


2 kommenttia:

kommentin ovat tervetulleita, seka ruusut että risut :)