torstai 16. helmikuuta 2012

31 Days Challenge, Day 8: Metallic Nails

Moi! Tässä ois nyt seuraavat kynnet, nämä ei oo mitkään monimutkaiset, koska alan olla jo aika väsynyt(taitaa olla hiihtoloma tarpeessa:D). Tänään on 8 päivä vuorossa ja metallic nails, mitä se ikinä tarkoittaakaan. Ajattelin, että ehkä se on metallinväriset kynnet? En tiedä, enkä muista mitä muutkaan ovat tähän tehneet(eikä tullut tietenkään mieleen esim, katsoa...) joten tässä mun metalliset kynnet:D


Ihan kivat ottaen huomioon kuinka väsynyt olen... Oon tälläset muistaakseni joskus tehnyt, ja käyttänyt H&M Wawawoomia (se ihana kultainen lakka!) mutta olen sen jonnekkin piilottanut, eikä se tunnu mistään löytyvän. Ja nyt kun ajattelen, en ole nähnyt sitä piitkään aikaan. No ehkä se vielä joskus ilmestyy jostain kolosta. Sitten vielä käytetyt lakat, jossai ei ole mitään erikoista, ajattelin vain näyttää mitä hopeaa lakkaa käytin:D

Vasemmalta Trind Nail Repair, 2True Glossywear Nail Polish no 9, Kissin koristelulakat, Seche Vite
Kyseessä on siis englannista ostettu 2True Glossywear Nail Polish no 9 (kauhea nimi!). Sitä piti laittaa 4-6 kerrosta, sekosin jo laskuissa:D Ihan peittävään lopputulokseen olisi ehkä tarvinnut vielä kolmisen kerrosta, mutta kyllä näillä pärjää. Aluslakkana on uusi Trind Nail Repair, ja päällyslakkana Seche. Pisteet tehty tietenkin Ebayn dotting toolilla. Tykkään näistä kynsitä kyllä kaikessa yksinkertaisuudessaan! Ainiin, ja mulla saattaa tulla nyt pieni postaustauko, huomenna on Kaisan tuparit, ja lauantaiaamuna lähetään ajamaan kohti Kuopiota ja Tahkoa:) Otan kyllä lakkoja ja kameran mukaan joten yritän postailla mahdollisuuksien mukaan. Nyt mun varmaan kannattaa lopetella ja mennä nukkumaan, koska tästä tekstistä tulee varmaan aika epäselvää, eikä mun silmät pysy auki. Joten moikka ja kertokaahan mitä tykkäsitte kynsistä!:)

8 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet ja muutenkin kiva blogi(: Mutta sitten toisiin asioihin..

  HAASTE! Just little things- tehtävään, josta saat lisää tietoa täältä:
  http://unknown-caisa.blogspot.com/2012/02/just-little-things-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) ja teen ton haasteen niin pian ku pystyn!

   Poista
 2. voisitko tehä videopostauksen siitä miten teet noita kynsiä? :) olis kiva nimittäi vaikkapa sellasista liukuvärisist kynsistä :) sellasista oli joku vanha kuva jossai postauksessa( sellaset lilat) :) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ideasta, voin koittaa jos saisin tehtyä, en tota kameraa vielä hirmu hyvin osaa läyttää, mutta ois ainaki hyvä syy opetella;) ainaki step-by-step postauksen voin tehdä jos tota videota en ihan vielä saa kuvattua:)

   Poista
 3. Rakastuin näihi kynsii! :D

  Tsekkaa myös mun blogi: http://nailsmakemehappy.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon!:) Kävi kattomassa sun blogin ja ryhdyin lukijaksi:)

   Poista
 4. Hienot! käyppäs kurkkaamassa munkin blogi http://essis-thenailadventure.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Sullakin oli hienoja kynsiä!

   Poista

kommentin ovat tervetulleita, seka ruusut että risut :)