tiistai 7. helmikuuta 2012

31 Days Challenge, Day 3: Yellow Nails

Moi! Tänään kävin kattomassa Titin kanssa Mission Impossiblen, joka oli yllättävä hyvä. Sen jälkeen kävin vielä Kaisan kanssa syömässä ja parissa kaupassa, mutta mitään ei tarttunut mukaan, vaikka kaikkea ihanaa olisi ollut, varsinkin Body Shopissa! Rahat on nyt vaan vähän lopussa... Kynsilakkaosastoille en edes uskaltanut mennä:D Nyt kynsiin, tänään oli vuorossa kolmas päivä ja keltaiset kynnet. Taas piti vähän miettiä, koska en halunnut koko kynsiä keltaiseksi lakata, koska kuitenkin siitä kynsi värjäytyy vaikka kuinka aluslakkaa käyttäisi. Nyt kynsistä on pahin keltaisuus jo katoamassa, että jos joskus haluan vielä ranskistä kynsiini tehdä, pysyn nyt kaukana keltaisista lakoista! Jotain keltaista kynsiin kuitenkin piti saada, ja aloin miettimään keltaisia asioita,eikä mitään tullut mieleen. Sitten ajattelin tehdä sitruunoita(:D), mutta eihän niistä mitään tullut. Kuviot muistuttivat kuitenkin etäisesti ruusuja, joten aloitin alusta, ja tässä lopputulos:

ilman päällyslakkaa
päällyslakalla
No, nää ainakin näyttää kivoilta kynsissä, mutta tarkka lähikuva paljastaa väsyneen käden, vanhat lakat, ja ekaa kertaa kokeillut ruusut yms tekosyyt!:D Kyllä nää kaukaa katottuna ihan kivat oikeesti on! Kuvat vaan sattuu olemaan aika karuja. En nyt tiedä lasketaanko näitä keltaisiksi kynsiksi, mutta ainakin yritin! Tässä kuva käytetyist lakoista:

vasemmalta Trind Nail Repairer, merkitön valkoinen, H&M yellow, Color Club Almost Famous, China Glaze Kiwi Cool-ada ja Seche Vite
Aluslakkana on taas Trind, kynsissä yksi (!) kerros valkoista, merkitöntä lakkaa ( miten tää lakka on nykyään joka kynsissä?) ruusujen keskustan H&M yellow ja terälehdet CC Almost Famous, Lehdet CG Kiwi Cool-ada ja päällyslakkana tietenkin Seche Vite. Ruusut tein eBaysta ostetulla Dotting Toolilla. Klikatkaa kuvia niin näette ne selkeämpinä! Jotain mun näistä vielä piti sanoa, muttei nyt muistu mieleen, joten moikka, ja kertokaahan mitä tykkäsitte mun sitruunaruusuista! Jos kommentointi ei kiinnosta, niin klikkaa jotain noista vaihtoehdoista tosta alta:)

ps. kiitos uusille lukijoille!

2 kommenttia:

 1. TYKKÄÄN tykkään tykkään:D Ihanat ruusut ja mahtavasti yhdistellyt värit(:
  Mullakin tuli tehtyä tänään just haasteen keltaset kynnet! Mun valkoinen lakkauksessa käytetty lakka ei kuitenkaan peittänyt yhtä hyvin kuin sun, piti käyttää 4-5 kerrosta:D

  Katsele mun blogin kilpailua, jos vaikka innostut osallistumaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!:) Mäkin tykkäsin sun keltaisista kynsistä! Ja kilpailu kuullostaa kivalta, yritän ehdottomasti osallistua jos vaan aika riittää!:)

   Poista

kommentin ovat tervetulleita, seka ruusut että risut :)