perjantai 3. helmikuuta 2012

31 Day Challenge, Day 1: Red Nails

Moi! Alotan nyt sitte tän haasteen jossa tehdään siis joka päivä kynnet allaolevilla teemoilla/väreillä/inspiraatioilla. Mä en luultavastikkaan tätä ihan joka päivä tee, pidän taukoja ja teen muitakin kynsiä välissä, joten kutsutaan tätä nyt vaikka 31 manikyyrin haasteeksi! Tässä vielä haaste jos joku ei ole sitä nähnyt :

Ekana on vuorossa punaiset kynnet, jotka sopivatkin hyvin, koska haluisin seuraavaksi kynsille tilatun China Glazen Love Marilynin. Lorelei's Tiaran jälkeen mulla oli tähän aika kovat odotukset, ja koska pullossakin näytti ihanalta, saatoin vähän pettyä. Vaikka lakka onkin ihana, se näyttää silti vähän punahopeaglitteroksennukselta:D Tykkäsin lakasta silti, ja levittyvyys ja kuivuvuuskin olivat hyviä, koostumus ehkä aavistuksen vetisempää kun Loreleissa, mutta silti hyvä glitterlakaksi.

China Glaze Love Marilyn kolme kerrosta
Kaksi kerrosta olisi varmaan riittänyt, mutta laitoin kolmannen varmuuden vuoksi. Saa nähdä millainen tämä on poistaa, glitterit ku eivät yleensä ole helpoimmasta päästä poistaa! Itse käytän foliotekniikkaa, ei varmaankaan hyväksi kynsille, mutta toimii tehokkaasti. Jos et tiedä mikä tämä tekniikka on tästä löytyy hyvä ohje. Kuitenkin, takaisin näihin kynsiin. Koska lakka ei miellyttänyt pelkiltään, ja onhan tämä manikyyrihaaste, halusin joitain koristeluja. Mietin pitkään mitä tähän lakkaan yhdistäisin, mutta yhtäkkiä kesken tanssituntia keksin että haluan näihin tähtiä! En tiedä mistä inspiraatio yhtäkkiä ilmestyi, mutta iha kivat näistä tuli


Käytin tähtiin Kissin koristelulakkaa joka alkaa olla jo aika lopussa ja pisteisiin China Glazen Liquid Leatheria sekä dotting toolia. Tykästyin näihin kovasti, mitä te piditte? :)

6 kommenttia:

 1. Tämä on munkin mielestä kiva haaste ja teen sitä tälleen samalla lailla eli en siis joka päivä ja väliin tulee muitakin kynsiä! Mutta voishan sen 'pohjaidean' ottaa aina tästä haasteestakin..

  Ps. Linkkailin blogis mun linkkilistalle;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä saa kyllä paljon kivoja ideoita :)
   Ja kiitos paljon!:)

   Poista
 2. Noi on kivat :D Ja alotan iteki tekee tota haastetta ku jaksan...

  VastaaPoista
 3. oi, ihanat kynnet! :) jaksaiskohan itekkin alottaa tuota haastetta, on niin kiva katsoo minkälaisia muut on saanu aikaan. :)
  http://my-little-addictions.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos:) ja kannattaa aloittaa, mä ainaki tykkään tosta haastesta, kaikilla on ollut ihania kynsiä!:)

   Poista

kommentin ovat tervetulleita, seka ruusut että risut :)